Top tipp, ami segít Utazási új helyre

Top tipp, ami segít Utazási új helyre

Utazás egy új helyre, minden bizonnyal izgalmas. Azonban a legtöbben küzdenek, hogy végtelen tervek és rendelkezések az utazást. Mivel minden helyen, a világ megköveteli külön készítmények, akkor könnyen válik a buktató. Ön tesz egy lépést a rossz irányba, és az utazás válik a nyomor!

Azzal a szándékkal, hogy egy sima utazás nélkül balesetek?

Segítünk utazni okosan! Íme néhány felbecsülhetetlen kirándulásokat.

Julien Belli-2012

1. Tervezés Bölcsen

Egy jól megtervezett ügy a legnagyobb valószínűséggel lesz sikeres egy, bár kivételek mindig ott lesz. Ha már eldöntötted, a következő úti cél, te félúton van. Mindössze annyit kell tennie, most, hogy működjön egy extra mérföldet, hogy minden korábbi megállapodásokat. Traveler véleménye rendkívül értékes, amikor a tervezés egy utazás. A legjobb, ha a legrosszabb véleménye, akkor sokat tanulnak a közelgő utazás. A foglalástól járatok, értékelése szállodák és éttermek, valamint dönt a legjobb látnivalók, amennyit megold minden zavart, és hozza meg a megfelelő helyre. Tripadvisor.com, Travelpost.com és Kayak.com néhány ilyen felhasználó-felülvizsgálati helyek, amelyek segítségével nagy tervezésekor látványos utazás!

2. Pack Enyhén

Valld be; szinte mindannyian küzdenek, amikor a csomagolás. Míg egyesek közülünk azt a hibát, csomagolás túl kevés, mások egyformán rossz a töltelék zsákok feleslegesen. Csomagolási is rendkívül változik az évszakok szerint, célállomását és időtartamát utazik. Mielőtt elkezdené tölteléket, biztosítják tudod a légitársaság politika és a csomag megfelelően. Gördülő ruhák és összecsukható őket együtt egy bölcs módja annak, hogy használja a korlátozott hely a bőrönd helyett hordozó több is. Kitart az aranyszabály: Meg kell csomagolni enyhén! Könyv ránc mentes ruhákat is segít megszökni a sok szóváltás.

3. Gyűjtse össze és használják a Pocket Full of Air Miles

Felbosszantott költséges utazást? Ne legyen! Utazás lett sokkal olcsóbb most.

Aki nem élvezi freebies? Légy lelkes utazók, és használja a cég elképesztő ajánlatokat. Ezek a légi mérföld tudjuk ajánlani olcsó repülőjegyek és kedvezmények foglalásnál magát a szállodában.

4. Ne közlekedjünk biztosítás nélkül

Így az utat egy új helyre? Ne hagyd ki vásárol biztosítást. A biztosítási terv valószínűleg fedezésére balesetek és a sürgősségi, járattörlések és késések és az elveszett és ellopott poggyászra. Takarósapkával a pénzügyi veszteség, hogy segítséget nyújtson minden órában a külföldi földet, utasbiztosítás elengedhetetlen!

5. tartsátok magatokat Safe!

Sokan közülünk félnek utazni egy új helyre, mert nem tartja biztonságosnak. Nos, akkor is, ha van, akkor várható, hogy végezze ugyanazt a biztonsági intézkedések magad, mint te a komfort zónában. Szállj be a szokása, hogy visszanézett bárhová fejét. Mivel az ember gyakran kezében egy csomó dolog, amit lehet, hogy végül elejtette valahol. Vesztes egy pénztárcát tele kártyák és készpénz közös, de szörnyű egy nyaralás. Húzz el a szokása, harisnya összes kártyát és készpénzt egy helyen, és tartsa rejtve máshol is. Bár lehet, hogy van egy rögeszméje a szállító a pénztárca a zsebében, tartsa távol nyaralni, mert Behívnám bajt magadnak. Tartson egy másolatot az alapvető utazási dokumentumok, például útlevél, vízum, utazási biztosítás, stb

Kísérni az orvosi egészségügyi megkezdése előtt az utazás. Konzultációt követően az orvos, hogy a gyártó által javasolt védőoltások az utazás előtti kezdődik.

6. csinál a legjobb

Miután végzett az összes többi, hagyja, hogy egy megkönnyebbült sóhajt, és kezdődik a legjobb kalandok magad. Vizsgálja egy új helyen biztosan izgalmas és kihívásokkal teli. Ennek során célszerű járni egy-két mérföldnyire megfigyelni a gyönyörű környezetben. Nincs jobb módja annak, hogy megtanulják, és fedezze fel úticél. Étkezzen a helyeken ajánlott a helyiek, mert többnyire megfizethető és lehetősége van arra, kóstoló a legfinomabb ételeket. Azt is meg kell a helyi piacon a hely, mert ez segít, hogy többet tudjon meg a helyi nyelvet, a kultúrát és a hagyományokat.

Leave a Reply