Ingyenes és egyszerű, vagy csatlakozni egy csomag Csoport Tour ?

Ön már eying kedvenc tengerentúli nyaralóhely egy ideje, és úgy döntött, hogy megy ez. Ugyanakkor, ha kapcsolatba egy utazási iroda, hogy foglaljon túra csomag vagy szervez ingyenes és egyszerű túra magad?


Adon Buckley – 2014

A foglalás a túra egy utazási irodán keresztül, akkor élvezni fogja a haszon és a könnyű választva számos standard túra útvonalak által készített, az utazási iroda. Válassza ki az útvonal, amit szeretsz, és illik a költségvetés és a menetrend, kifizeti a díjat, és nincs semmi más aggódnia újra. A többi részletet kezeli az utazási iroda. Másrészt, a tervezés egy ingyenes és könnyen túra lesz szükség, hogy gondoskodjon mindent magad, amely magában foglalja a foglalás a repülés, szálloda, látnivalók és szállítás.

Bár igényel némi erőfeszítést, hogy készítsen egy ingyenes és könnyen túra, ez valójában nagyon könnyű csinálni, mint sok a megállapodások révén lehet elérni az interneten ma. Ezen kívül szeretném megosztani néhány előnye előkészítésével saját szabad és könnyű túra:

1. úgy dönt, saját útinaplójáról

A legnagyobb előnye az, kapsz eldönteni, hogy hová szeretnénk menni, mit szeretne csinálni, és hogyan szeretné eltölteni az idejét a célállomáson. Attól függően, hogy a saját érdeke, meg tudja tervezni több múzeumlátogatások, ha úgy tetszik, hogy többet megtudni a helyi kultúra és a történelem, több időt töltenek a strandon, ha egy strandon szerető és szeretné kipróbálni a különböző tengeri sportok, tölti az idejét egy vidámpark ha élvezni izgalmas túrák, vagy több időt bevásárlás körül a bevásárlóközpontok és a bevásárló utcák ha a Shopaholic. Lehetősége van arra is, hogy megtapasztalják a normális élet, a helyiek által ingázás keresztül a helyi közlekedési módok, mint a metró, vagy részt venni egy főzési osztály, amely megtanítja, hogyan kell elkészíteni és főzni egy népszerű helyi étel.

Tour útvonalak, utazási iroda, gyakran fix (bár néhány megengedhetik kisebb kiigazításokat és testreszabási), és nem minden a látnivalók és tevékenységek érdekesek lehetnek az Ön számára. Mivel van egy fix útvonalat kell követni, akkor még nem értem, hogy meghosszabbítja tartózkodását egy bizonyos vonzereje, ha igazán akarja, hogy vizsgálja meg a terület részletesebben. Amikor a turistacsoport nagy, ez gyakran, hogy egy másik túra tagjai jönne vissza késő, hogy a gyülekezési pontot, és így késlelteti a következő túra útvonalak. Az is gyakori, hogy “extra” útvonalak hozzá kell adni a turistacsoport, hogy Ön nem ismeri kezdetben, mint például a látogatás ékszer, kézműves és ajándéküzletek, stb Ha ez valami tetszik, és élvezze, hogy rendben, különben ezek elvegyék ideje, hogy lehetett volna költeni valós utazási útvonalak.

Anne ღ -2015

2. úgy dönt, saját szállás

Mindenkinek megvan a saját részesítik a hazai belsőépítészet, így azt, hogy nincs különbség, ha utazik a követelményeknek az a szállodai elhelyezést. Érdemes lehet tölteni a saját időt a szeretet is egy luxus villa, hogy jön a saját privát medencével, szállodai szoba, hogy jön a néző erkéllyel a strandon vagy a kertben, vagy egy szálloda alapul nosztalgia téma stb Ezen kívül, Szinte minden szálloda van a jelenlétük az interneten. Major online szállodai platformok, mint az Agoda.com, Booking.com és Tripadvisor kiterjedt levéltárában hotel véleménye, amely lehetővé teszi, hogy felmérjék a lehetséges hotel szolgáltatás minősége, lehetőség feltételek szoba tisztasága, étkezés lehetőségek és elhelyezkedés stb alapján biztosított inputok más utazók akik korábban tartózkodtak, hogy a szálloda. Ez biztosítja, hogy kapsz ki egy szállást, a legjobb érték.

Ha egy csoport túra, általában nem kap, hogy válasszon a szálláshely. Még ha van is választási adott, akkor általában kap néhány választási listáról az utazási iroda működik. Mint képest foglalás keresztül az online platformok, akkor válasszuk a szinte minden szállás elérhető területen belül a tartózkodás.

3. úgy dönt, saját ételek

Mindenkinek megvan a saját preferencia ételeket. Mivel a saját személyes okok miatt néhány nem képes fogyasztani tenger gyümölcsei, vagy valamilyen más húsok. Során egy szabad és könnyű út, egyszerűen úgy dönt, hogy mit tud és akar enni a 3 étkezést. Akkor már a dara mentén egy népszerű helyi élelmiszer utcai, pár falatot a kedvenc gyorsétterem, mint a McDonalds vagy a Subway, vagy egy pazar finom ételeket Egy Michelin csillagos éttermet.

Ha egy csoport túra, étkezés jellemzően rögzítik egy adott étteremben, hogy igazodjon a többség a csoport tagjai. Ennek alapján a saját ízlése, akkor lehet, hogy nem tetszik nekik. Én azonban nem láttam az elmúlt években, ahol ott volt a tendencia, hogy beágyazza a pár étkezés választása szerint a csoport tagjai, hogy mikor van az étkezést során egy ingyenes és könnyen kitörési egy adott helyre.

4. Te irányítod a saját költségvetése

Ha a szűkös költségvetés az utazás, akkor képes lesz arra, hogy állítsa az általános költségeket, ha utazik, szabad és könnyű. Eltekintve az útvonal, a szállást és az étkezést választás említettük, akkor is elérni némi megtakarítást a repülési azáltal, hogy nincs sallang fapados légitársaságok vagy felkap egy ellenállhatatlan promóció a légitársaság. Választás a helyi közlekedési módok is segít, hogy ellenőrizzék a költségvetést.

5. Kapsz többet megtudni az úticélt

Tervezés egy ingyenes és egyszerű utazást igényel, hogy a kutatás előre a látnivalók és túra terület. Ezzel egy időben az interneten keresztül, könyvek, magazinok, akkor is kap többet megtudni a történelem, a vonzás / cél, a történelmi és kulturális jelentősége, milyen különleges kiemeli, hogy néz ki és milyen helyi specialitásokat lehet kapni, mielőtt a lábát ott.

Más, mint kezelése minden utazás megszervezése a saját, egy másik népszerű trend, hogy válasszák egyfajta hibrid között csomagolt csoport túra és a szabad és könnyű. Ez magában foglal a repülési és szállodai interneten, míg a föld túra csomag lesz megvásárolható a helyi utazási iroda a célállomáson. Ez a fajta utazásszervezés népszerű két feltétel. Először is, a tömegközlekedési rendszer a cél nem túl fejlett. Látnivalók lehetne megközelíthetetlen tömegközlekedéssel (pl távol helyezkednek el, és mélyen egy hegylánc, vidéki) és túl költséges utazni oda taxival. Másodszor többsége a helyi lakosság nem beszél és ért angolul vagy más nyelveken ismeri. Ez magában foglalja a közúti jelzések és éttermi menü írt saját nyelvükön egyszerűen nem értem. Utazás teljesen ingyenes és könnyen a saját, hogy ezeken a helyeken lehet igazi kihívást. Egy helyi csomagolt túra jellemzően tartalmaznak egy helyi idegenvezető, amely segít áthidalni a kommunikációs szakadékot.

Leave a Reply