11 tippek, hogy a Travel Worry Free

11 tippek, hogy a Travel Worry Free

Az ünnepek ránk, sok ember utazik gyakrabban. Utazás lehet egy igazi fejfájást, és csak a várakozás, mi romolhat el is okozhat a sok stressz. Ezen egyszerű tipp, akkor arról az utazási egy nagy élmény, és élvezze az idejét az otthontól távol.

1. A citrom vagy lime-ot, hogy friss marad a hosszú utazás nap

Az utazás fárasztó, és gyakran hagyjuk érzi magát szutykos és a bruttó. Ez különösen igaz a hosszú sík túrák és autós utak. Maradni úgy érzi, friss és tiszta, készítsen egy citrom Önt folytatni. Amikor elkezdi érezni büdös, csak levág egy kis darab, és dörzsölje a karján gödrök. Győződjön meg róla, hogy nincs egy vágás! Továbbá, ha utazik repülővel, használjon kést biztosított egyik étterem a terminál a szelet a citrom. Ha megpróbálja, hogy egy veled, akkor elkobozzák.

Kevin Dooley-2012

2. Mentse pénzt azáltal, hogy a kedvenc instant tea vagy kávé veled

Hogy csökkentse a beszerzési költsége tea vagy kávé a repülőtérre, csomagolás újrahasználható Termál Kupa. Az is eladta Starbucks egy nagy lehetőség. Bent a kupát, tegyen egy Ziploc táska kedvenc filteres tea vagy instant kávé. Ehelyett a kiadások $ 3-5 egy meleg italt, akkor csak kérni meleg víz, és a saját. Nem csak ez félre pénzt, de ez is ad néhány otthon.

3. Kerülje a fejfájás kusza ékszerek segítségével Örülök Press n ‘Seal

Minden nő tudja, a szóváltás kivonultak csomagolt ékszer csak meg, hogy egy kusza rendetlenség. Kerülje ezzel a szállítási buktató a csomagolás ékszerek Örülök Press n ‘Seal lapok. Csak feküdt ki egy lapot a Press n ‘Seal a ragadós oldalával felfelé. Ezután óvatosan fektesse ékszerre rajta, és fedjük más lapra Press ‘n Seal. Ez fogja tartani a ékszert gubanc egész területén ingyenes utazások.

4. A gyógyszer tartályban tárolni fülbevaló és gyűrű

Kis darab ékszert gyakran elvesznek utazásaik során. Ennek elkerülése érdekében vásárol olcsó napi gyógyszert tartályt a helyi dollár tárolni. Akkor majd minden egyes rekesz tárolására egy gyűrű vagy fülbevaló pár. Amikor megérkezik a célállomásra, a kis ékszer lesz ép, és akkor nem kell keresni a megfelelő sor fülbevaló.

5. Protect designer táskák újrafelhasználható élelmiszerbolt táskák

Használja a vászon táskák gyakran adják ki élelmiszerboltokban, vagy egyéb üzletek, hogy megvédje designer táskák a karcolásoktól vagy szennyeződéstől. Az emeleten egy repülőgép lehet egy ragacsos, undorító hely, és sok nő aggódik az extra elhasználódását a pénztárca. Hajtsa fel a vászonra táskát, és tegyük a pénztárcáját. Amikor eljut a gépet, akkor vegye ki a vászon zsákot, és a kezét táska belsejében. Ez megóvja a karcolás vagy kiömlött a repülés közben.

6. Pack hosszabbító kábelt

Minden a gyakran, a kivezetések kényelmetlenül elhelyezett szállodai szobák. Mikor kell használni a laptopot, vagy töltse fel a mobiltelefon, egy hosszabbítót lehet életmentő. Ne vegyen fel külön szoba a bőröndjét tárolja a kábelt egy WC-papír tekercs. Ez marad a zsinórt egyre kusza fel, és ez lesz hasznos, ha szükség van rá a szállodában.

7. Ne robbanó folyadékok, műanyag csomagolást

Amikor folyékony palackok nyomás repülés közben, gyakran szivároghat vagy felrobbanhat hagyva egy bottal rendetlenség a bőröndjét. Kerülje el ezt azáltal, hogy egy kis darab műanyag csomagolást az a felbontás, majd csavarja a kupakot a tetején. Ez lesz elkapni kifolyt folyadékot, és segít megőrizni a kupakot szép és biztonságos.

8. Védje gyűjtők azáltal belül zokni

Parfüm palackok rendkívül törékenyek, így védi őket a törés helyezve belsejében egy zoknit. Ahhoz, hogy ez rendkívül biztos réteg zoknit a csomagolás több párt az üveg körül.

9. Szervezze zoknit azáltal körül parfümös üveg

Tipp száma 8 dolgozik, hogy segítsen megszervezni a zoknit is. Elrendelésével zoknit pár, akkor nem kell keresni a megfelelő pár zoknit. Csak húzza az első két le a parfümös üveg, és akkor jó lesz menni! Ez is megment sok helyet a bőröndjét.

10. Akadályozza kőpúdereket eltörjön

Por smink tömöríti könnyen eltörhet az utazás során, tépő őket gyakorlatilag használhatatlan. Ennek elkerülése érdekében történik helyezni egy pamut pótolni párna között a kompakt, a tetején a por. Ez az extra támogatást kell védeni a por és hagyja érintetlenül, ha az úticél eléréséhez.

11. Tartsa fülhallgató megtörését egy névjegykártyát

Earbuds mindig úgy tűnik, hogy egy kusza rendetlenség, amikor szükség van rájuk. Ennek elkerülése érdekében történik a csomagolás őket körül egy névjegykártyát. Ez tartsa kéznél van és könnyen hozzáférhető, ha kell kiszorítják a hangok egy repülőgép.

Leave a Reply