Dekoration, Design, Livsstil

Silk hängande växter

Posted by Author

Om du inte är en inredningsarkitekt är det ingen enkel uppgift att omstrukturera insidan av ditt hus eller ditt kontor; men ett sätt att liva upp rummet är att använda växternas naturliga skönhet. Den första reaktionen för växtdekorationer till någon kan vara det överväldigande ansvaret som följer med att behöva upprätthålla en balans mellan solljus och vatten till dessa växter, eller kanske hotet om möjliga angrepp från insekter av olika slag som kan börja bebos av växterna.

En lösning på den farhågan är att använda silkeväxter. Silkeväxter är konstgjorda tillverkade växter tillverkade av, som namnet antyder, siden. Dessa anläggningar eliminerar ansvaret för tråkigt och dyrt underhåll. För att hålla dessa syntetiska växter ljusa och vackra, behöver du bara använda en våt handduk eller en våt trasa för att torka av dammet som de ibland kan fånga. Du kan hitta olika växter som ormbunkar, kaktus, golvväxter, blommande växter och träd, grönska växter, grönska träd, hängande växter, utomhusväxter, palmer, topiaries, bonsais eller kransar, kransar och vattnar.

Bland de olika nämnda sidenväxterna är en särskilt populär typ den konstgjorda silkväxten. Du kan hitta spinderväxter, engelska Ivy Hanging Bush, Wandering Jew Hanging Bush, Mini Philodendron Hanging Bush, Mini Pothos Hanging Bush, Sage Ivy Hanging Bush, Purple Clematis Hanging Basket, Light Purple Wisteria Hanging Bush, Violet Wisteria Hanging Bush, Deluxe Bougainvillea Hanging Bush och andra olika hängande växter.

Oavsett vilken typ av sidenväxt du passar din smak och matchar dekorationerna hemma eller på ditt kontor, kommer du att upptäcka att sidenväxter är mer överkomliga och mindre tråkiga att underhålla jämfört med den verkliga saken.

Leave A Comment