Bordslampa, Dekoration, Livsstil, Stil

Sizzling trender att överväga för nyhetsbelysning

Posted by Author

Lampskärmar

Oavsett om det är en lampskärm vid sängen eller bredvid arbetsbordet, kan du tänka dig när du väljer skugga, glödlampa och stativ.

För skuggan kan det vara ett ljust genomskinligt tjockt tyg som stöds av motiv. Det är helt upp till dig vilka motiv du ska välja. Detta kan föredras framför bokljus.

Dessa kan vara stjärnor, konstiga former eller något annat som dina små gillar mest. Låt ljuset filtrera ut och bidra till ett bländande utseende i rummet. Lampstativet ska hållas dyster men täckt med guld- eller silverfärg som matchar nyansfärgen.

Ljuskronor

En ljuskrona är ett perfekt tillägg när du tänker på något annat när nyhetsbelysning kommer in i bilden. Beroende på din smak kan du antingen välja en av glas eller metall. Medan en ljuskrona av glas tar dig tillbaka till tiderna för kungar och drottningar, hjälper en metallisk att dekorera rum med en dyster idé. Alternativt kan du överväga inredning prydda med färgglada pärlor.

Väggbelysning

Om du vill att andra ska särskilja dig helt, så finns det mycket du kan göra med vägglampor. Du kan gå vidare med att installera LED-upplysta invecklade former som ditt barn ofta drömmer om. För att hålla det enkelt men tilltalande för ögonen kan du välja en halvmåne eller Saturnus. Men om budgeten begränsar dig från att köpa, kan upplysta fotoramar också fungera. Snaps påminner dig inte bara om dessa speciella ögonblick utan skapar också en känsla för ditt barn att han aldrig är ensam.

Golvbelysning

Som förälder föredrar du inte att gå på golvbelysning. Det är bättre att vidta försiktighetsåtgärder innan något allvarligt händer när små kör Helter skelter. Men bara om du tänker på golvbelysning, överväga att placera en smal golvlampa bredvid fönstret eller på en plats som är utom räckhåll.

Leave A Comment